JVi -Joie de Vivre- 9 fructe si legume europene si 3 fructe imperiale

Tinand cont de recomandarile OMS ( Organizatia Mondiala a Sanatatii ) cu privire la consumul de legume si fructe, echipa stiintifica de la Pharmanex a creat o noua reteta mult imbogatita ce contine un amestec de 12 legume si fructe care asigura cantitatea adecvata de vitamine, minerale, fitonutrienti adapata la nevoile prezente ale momentului.

Sucul JVi contine un amestec concentrat de 9 fructe si legume (morcovi,struguri albi şi roşii, mere, pere, tomate, pepene verde, mango şi măsline ) si trei superfructe; goji,acerola si catina alba.

Sucul antioxidant JVi este foarte bogat in vitamina C (acid ascorbic, sursa naturala din legume si fructe) .
JVi are culoarea portocalie ceea ce indica prezenta bogata, pe langa vitamina C, a cuprului, a biotinei (vitamina B8 naturala) si a carotenoizilor prezenti in mod natural in fructele si legumele din compozitie.

Despre viatmina C si cuprul din sucul antioxidant JVi este bine de stiut ca contribuie in mod activ la combaterea stresului oxidativ la nivel celular in organism avand efect direct asupra starii de imunitate.

Referitor la culoarea portocalie a sucului JVi, aceasta vine si de la prezenta intr-o cantitate mare a carotenoizilor aflati in legumele si fructele din compozitie.
Aceste carotenoide sunt licopenul si binecunoscutul precursor al vitaminei A, betacarotenul.
Rosiile din sucul JVi indica prezenta bogata a licopenelor, morcovii contin surse importante de beta-caroten iarperele sunt cunoscute ca o sursa importanta de vitamina C.

Goji, acerola si catina alba sunt cunoscute ca facand parte din categoria fructelor imperiale si sunt folosite de secole in mod traditional ca fructe care mentin imunitatea si vigoarea organismului.
Acerola din sucul antioxidant JVi este un fruct dulce-acrisor de culoare care variaza de la portocaliu la rosu aprins, are forma unei cirese.
Goji, un fruct extrem de popular in bucataria chineza, are o forma elipsoidala, culoare rosie-portocalie si a fost cultivat in mod traditional in Asia dar si in sud-estul Europei. Goji este cunoscut ca un superfruct antioxidant care a intrat incet, incet si pe lista consumatorului din Romania.
Catina Alba este cultivata  masiv in zona Tibetului si Mongoliei, are culoarea portocalie, este extrem de nutritiva, produce un fruct asemanator unor boabe moi si suculente, bogate in ulei.

Beneficiile majore ale sucului antioxidant JVi de la Pharmanex
Acest amestec gustos de legume si fructe aduce un plus de vitalitare in organism atat pentru adulti cat mai ales pentru copii al caror sistem imunitar este destul de afectat de “alimentatia moderna” din ziua de astazi.
Consumand regulat JVi veti constata o schimbari importante in organismul dumneavoastra deorece:
- este un amestec concentrat bogat in vitamine, minerale, fitonutrienti, fiind totodata o sursa naturala de Biotina si vitamina C,
- prezenta vitaminei C (acid ascorbic) are efect anticanceros, stimuleaza productia si eficienta leucocitelor, de aici rezultand o linie de aparare superioara impotriva infectiilor cu bacterii si a virusilor,
- contribuie activ la protectia celulara impotriva stresului oxidativ,
- intareste si contribuie la functionarea optima a sistemului imunitar la adulti si copii,
- contribuie la formarea normala a colagenului asigurand astfel o functionare normala a pielii,
- asigurand o pigmentare normala, naturala a pielii,
- este un concentrat antitumoral puternic prin continutul de fructe imperiale ( goji, acerola, catina alba),
- sursa importanta de Cupru pentru organism prevenind astfel degradarea tesuturilor conjuctive si a articulatiilor,
-  prin prezenta Cuprului intr-o doza optim reglata poate ajuta la cresterea normala a parului, intareste firul de par hranindu-l, intarzie caderea acestuia fiind un element complementar care sprijina rezultatele tratamentelor externe aplicate impotriva caderii parului,

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

JVi -Joie de Vivre

  • Product Code: Pharmanex
  • Availability: In Stock
  • 140.00Lei

  • Ex Tax: 140.00Lei

  • 2 or more 130.00Lei
  • 4 or more 120.00Lei