LifePak+ Supliment alimentar cu vitamine, minerale si fitonutrienti

Ce este LifePak®+?  
LifePak®+ de la Pharmanex® este un supliment alimentar care conţine antioxidanţi şi fitonutrienţi importanţi, vitamine, minerale şi alţi cofactori metabolici.
Ţintind nevoile la nivel celular, LifePak®+ îi furnizează organismului dumneavoastră nivele ridicate de nutrienţi precum biotina, calciul şi cuprul, necesari pentru energie şi vitalitate.
Beneficiile pentru sănătate oferite de LifePak®+ reprezintă rezultatul a sute de ore de cercetare şi dezvoltare ce au avut loc în întreaga lume.

Care sunt principalele benficii ale LifePak®+?
LifePak®+ se adresează anumitor nevoi ale sănătăţii printr-un singur produs. LifePak®+ conţine o proporţie echilibrată de nutrienţi, fiecare ţintind anumite beneficii pentru sănătate.
Amestecul unic de vitamine şi minerale al LifePak®+ oferă nouă beneficii principale:
Sănătatea ochilor
Funcţia cognitiva
Sănătatea pielii
Sănătatea Cardiovasculară
Susţinerea sistemului imunitar
Promovează funcţia imunitară normală
Metabolismul
Funcţia tiroidei
Sănătatea oaselor

Beneficiile principale
•Îmbunătăţeşte reţeaua  dumneavoastră de susţinere antioxidantă cu un număr important de antioxidanţi, precum vitaminele B2, C şi E, seleniu, cupru, zinc şi mangan.
•Susţine sistemul cardiovascular prin furnizarea unui amestec bogat de nutrienţi, precum antioxidanţii adăugaţi conţinutului de vitamine.
• Oferă un suport nutriţional ridicat pentru oase.Mineralele pentru oase, precum zinc şi magneziu, sunt incluse în LifePak®+ pentru a contribui la menţinerea unor oase normale. LifePak®+ furnizează vitamina D pentru a reglementa absorbţia de calciu.
• Promovează funcţia imunitară cu nivele ridicate din vitaminele B6, B12, C şi D, zinc, cupru şi seleniu.
• Susţine metabolismul furnizând organismului cantităţi ridicate de vitamina B1, iod, biotină, crom, molibden şi cupru.
• Contribuie la menţinerea unei pieli normale prin cantităţi ridicate de vitaminele A, B2, biotină, iod, niacină şi zinc.
• Contribuie la funcţia tiroidă normală oferind cantitatea adecvată de iod şi seleniu. 
• Contribuie la menţinerea unei vederi normale printr-o cantitate bine echilibrată de vitamina A, vitamina B2 şi zinc.
• Contribuie la funcţia cognitivă normală, la performanţa mentală şi la funcţia psihologică oferindu-vă nutrienţii care este posibil să vă lipsească, precum iod, biotină, zinc şi acid pantotenic.

Mod de utilizare Este recomandată folosirea de către adulţi: Luaţi conţinutul a unul (1) sau două (2) pliculeţe LifePak®+ cu 250 ml de lichid în timpul meselor.
 Totuşi, din punct de vedere nutriţional, două plicuri de LifePak®+ furnizează cantităţi de nutrienţi care se poziţionează foarte bine între valorile de siguranţă stabilite prin cercetări ample. Luând LifePak®+, îi oferiţi organismului dumneavoastră un nivel continuu de saturaţie şi, astfel, o absorbţie constantă de vitamine şi minerale. De asemenea, furnizează organismului dumneavoastră protecţie antioxidantă timp de 24 de ore.

Care sunt antioxidanţii din LifePak®+? Beta-carotenul, licopenul, luteina, vitamina C tamponată, seleniul,  zincul, manganul, vitamina E naturală şi cupru care contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.

Cine ar trebui să consume LifePak®+?  Oricine este preocupat de o sănătate optimă. LifePak®+ ar trebui să constituie produsul central într-un regim de suplimente Pharmanex®. LifePak®+ poate fi consumat de către orice adult care simte nevoia de a lua suplimente.
 
Există efecte secundare? Nu au fost observate nici un fel de efecte secundare specifice pentru utilizarea produsului. Dacă simţiţi vreun efect secundar, trebuie să încetaţi folosirea produsului şi să consultaţi medicul.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

LifePak+

  • Product Code: Pharmanex
  • Availability: In Stock
  • 260.00Lei

  • Ex Tax: 260.00Lei