Home LifePak JVi Contact f Distribuie
Pentru a comanda on-line la preturi preferentiale reduse cu cca 30-40% contactati distribuitorul

LifePak + Supliment alimentar cu vitamine, minerale si fitonutrienti

Ce este LifePak®+ ?
LifePak®+ de la Pharmanex® este un supliment alimentar care contine antioxidanti si fitonutrienti importanti, vitamine, minerale si alti cofactori metabolici. Tintind nevoile la nivel celular, LifePak®+ îi furnizeaza organismului dumneavoastra nivele ridicate de nutrienti precum biotina, calciul si cuprul, necesari pentru energie si vitalitate. Beneficiile pentru sanatate oferite de LifePak®+ reprezinta rezultatul a sute de ore de cercetare si dezvoltare ce au avut loc în întreaga lume.

Prezentarea produsului
Pentru a ramâne sanatosi toata viata începeti prin a mânca ceea ce trebuie. Exista o multime de dovezi stiintifice care demonstreaza beneficiile pentru sanatate oferite de anumiti nutrienti. O alimentatie sanatoasa are nevoie de un echilibru de macronutrienti (grasimi, proteine si carbohidrati), de calorii pentru a sustine nevoia de energie si macronutrienti pentru a raspunde nevoii de alimentatie umana fara a provoca toxicitate sau crestere în greutate inutila din cauza consumului de cantitati excesive.
O alimentatie nesanatoasa este un factor de risc major pentru un numar de boli cronice inclusiv, printre altele, tensiune arteriala ridicata, diabet, lipide din sânge anormale, supraponderalitate/obezitate, boli cardiovasculare si cancer.
Un numar crescând de oameni aleg selectii si surse de mâncare sanatoasa. În plus, consumul de nutrienti esentiali pre-dozati poate contribui la sanatatea si la starea noastra de bine.


Care sunt principalele benficii ale LifePak®+ ?
LifePak®+ se adreseaza anumitor nevoi ale sanatatii printr-un singur produs. LifePak®+ contine o proportie echilibrata de nutrienti, fiecare tintind anumite beneficii pentru sanatate.
Amestecul unic de vitamine si minerale al LifePak®+ ofera noua beneficii principale:

Cele noua beneficii Nutritia echilibrata a oaselor
Interesul cu privire la sanatatea oaselor este în crestere la nivel mondial, în special în ceea ce le priveste pe femei. LifePak®+ contine un nivel ridicat de nutrienti esentiali pentru oase, precum calciul si vitamina D, cei mai cunoscuti, însa si nutrienti mai putini cunoscuti corelati sanatatii oaselor, precum magneziu, zinc, mangan si vitamina K. Mineralele pentru oase precum calciu si magneziu sunt incluse în LifePak®+ ca fiind principalele componente ale sanatatii oaselor. LifePak®+ este bogat în vitamina D, care contribuie la absorbtia normala de calciu.
Sustinere echilibrata a sistemului imunitar
LifePak®+ contine nivele ridicate de vitaminele A, C, D, seleniu, vitaminele B6 si B12, cupru si zinc, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si îi furnizeaza organismului nutrientii necesari pentru a functiona la parametri normali.
Sustine Metabolismul Metabolismul
este un grup de reactii chimice care au loc în celulele organismelor vii pentru a sustine viata. Aceste procese le permit organismelor sa creasca, sa se reproduca, sa îsi mentina structurile si sa raspunda mediului lor înconjurator. LifePak®+ sustine procesele metabolice aprovizionând organismul cu cantitati ridicate de vitaminele A, C si zinc – un mineral care contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor; precum si biotina, iodina si cupru care contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic.
Ajuta la protejarea organismului cu nutrienti cardiovasculari
LifePak®+ contribuie la mentinerea unor nivele normale de zahar în sânge furnizând organismului cantitati ridicate de crom. LifePak®+ contine, de asemenea, vitamina B2, care contribuie la mentinerea celulelor rosii ale sângelui normale si vitaminele B6 si B12 care contribuie la formarea normala a celulelor rosii ale sângelui.
Sustine celulele cu o puternica retea antioxidanta
LifePak®+ contine o cantitate importanta de antioxidanti pentru sanatatea celulara. Anumite conditii, precum poluarea, stresul si stilurile de viata dezechilibrate, sunt considerate generatoare de radicali liberi. Organismul nostru si componentele celulare beneficiaza de o buna protectie împotriva stresului antioxidant prin acesti radicali liberi. Stiinta a aratat ca o retea de antioxidanti (mai degraba decât o cantitate ridicata dintr-un singur antioxidant) este mai eficienta în protejarea componentelor celulare. Organismul se bazeaza pe un aport permanent de antioxidanti alimentari pentru a mentine sanatatea. LifePak®+ contine antioxidanti, precum vitamina C, vitamina E, seleniu, cupru, zinc si mangan. Alte substante includ carotenoide si flavonoizi.
Sustine functia cognitiva
Functia cognitiva se refera la capacitatea unei persoane de a procesa gânduri. Perceptia include atentia, memoria, producerea si întelegerea limbii, rezolvarea problemelor si luarea de decizii. LifePak®+ sustine toate aceste functii prin minerale si vitamine eficiente, precum iodina, biotina, zinc si acid pantotenic.
Mentine sanatatea pielii
O piele sanatoasa nu se refera doar la lotiuni si alte produse pe care le aplicati din exterior. Hranind pielea din interior cu o alimentatie sanatoasa si cu suplimente, pielea dumneavoastra va arata mai tânara si mai radianta. Specialistii în sanatate spun ca vitaminele si mineralele sub toate formele joaca un rol integral pentru un aspect sanatos. LifePak®+ va asigura o cantitate optima de nutrienti precum vitaminele A, B2, niacina, biotina, iod si zinc pentru a îmbunatati sanatatea pielii dumneavoastra.
Ajuta functia tiroida
Iodul contribuie la producerea normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a tiroidei. O cantitate insuficienta de iod rezulta în hipotiroidism, o stare marcata de crestere în greutate, slabiciune si o glanda tiroida marita. Iodul nu este întâlnit în multe alimente. LifePak®+ ajuta organismul dumneavoastra sa raspunda nevoilor printr-o cantitate optima de iod si seleniu.
Sustine sanatatea ochilor
Vitaminele si nutrientii au un impact direct asupra sanatatii ochilor. Daunele oxidative constituie un risc major de afectiune a ochilor. Exista tot mai multe dovezi cu privire la faptul ca nutrientii antioxidanti din continutul LifePak®+ pot sa ajute la mentinerea sanatatii ochilor. Pe lânga vitamina A, vitamina B2 si zinc care se afla în continutul LifePak®+ va vor ajuta sa va mentineti ochii sanatosi si contribuie la mentinerea unei vederi normale.

Exista produse care completeaza LifePak®+?
Produsele complementare sunt Marine Omega, g3 si ageLOC® R˛.
LifePak®+ reprezinta cea mai buna alegere în ceea ce priveste suplimentarea nutritionala, fiind un supliment alimentar complet care furnizeaza vitamine, minerale, fitonutrienti si micronutrienti antioxidanti importanti pentru nevoile sanatatii de zi cu zi ale organismului uman.
Utilizat împreuna cu Marine Omega de la Pharmanex®, LifePak®+ furnizeaza un fundament nutritional pentru o viata sanatoasa.
LifePak®+ îi furnizeaza organismului micronutrienti, nutrienti necesari doar în cantitati minuscule dar esentiali pentru o dezvoltare adecvata, în vreme ce Marine Omega îi ofera organismului macronutrientii Acidul Eicosapentaenoic (EPA) si Acidul Docosahexaenoic (DHA). Atât EPA cât si DHA sunt acizi grasi omega-3 clasificati stiintific ca nutrienti necesari în nutritia umana pentru functionarea normala a inimii. Pe lânga furnizarea unei baze nutritionale solide, Marine Omega actioneaza sinergetic cu LifePak®+ prin îmbunatatirea biodisponibilitatii si absorbtiei nutrientilor pentru maximum de beneficii asupra sanatatii.
În cele din urma, g3 aduce organismului dumneavoastra protectia împotriva oxidarii si contribuie la randamentul normal al metabolismului energetic.

Public tinta: • Adultii cu vârsta peste 18 ani. • Persoanele care doresc sa îsi suplineasca alimentatia zilnica cu solutii nutritionale. • Persoanele expuse la un nivel ridicat de stres si la medii poluate.

Efecte principale
•Îmbunatateste reteaua dumneavoastra de sustinere antioxidanta cu un numar important de antioxidanti, precum vitaminele B2, C si E, seleniu, cupru, zinc si mangan.
•Sustine sistemul cardiovascular prin furnizarea unui amestec bogat de nutrienti, precum antioxidantii adaugati continutului de vitamine.
• Ofera un suport nutritional ridicat pentru oase.Mineralele pentru oase, precum zinc si magneziu, sunt incluse în LifePak®+ pentru a contribui la mentinerea unor oase normale. LifePak®+ furnizeaza vitamina D pentru a reglementa absorbtia de calciu.
• Promoveaza functia imunitara cu nivele ridicate din vitaminele B6, B12, C si D, zinc, cupru si seleniu.
• Sustine metabolismul furnizând organismului cantitati ridicate de vitamina B1, iod, biotina, crom, molibden si cupru.
• Contribuie la mentinerea unei pieli normale prin cantitati ridicate de vitaminele A, B2, biotina, iod, niacina si zinc.
• Contribuie la functia tiroida normala oferind cantitatea adecvata de iod si seleniu.
• Contribuie la mentinerea unei vederi normale printr-o cantitate bine echilibrata de vitamina A, vitamina B2 si zinc.
• Contribuie la functia cognitiva normala, la performanta mentala si la functia psihologica oferindu-va nutrientii care este posibil sa va lipseasca, precum iod, biotina, zinc si acid pantotenic.

Ce face ca acest produs sa fie unic?
• S-a dovedit ca LifePak®+ ofera beneficii antioxidante într-un studiu** dublu orb, placebo controlat.
• LifePak®+ furnizeaza o cantitate ridicata de vitamine si minerale esentiale precum vitamina A, grupul de vitamine B (B1, B2, niacina, B5, B6, B9, B12), vitaminele C, D si E, calciu, zinc, cupru, mangan, seleniu, etc.
• LifePak®+ promoveaza întreaga retea de sustinere antioxidanta pentru a proteja componentele celulare împotriva stresului oxidativ.
• Furnizeaza cantitati ridicate de vitamine antioxidante, cofactori minerali, o selectie cheie de carotenoizi si flavonoizi.
• Pachetele ambalate convenabil se potrivesc dumneavoastra si stilului dumneavoastra de viata agitat.
** Smidt CR, Seidehamel RJ, Devaraj S, Jialal I. The effects of a nutritionally complete dietary supplement (LifePak®) on antioxidant status and LDL-oxidation in healthy non-smokers. FASEB. 1999;13(4):A546.

Mod de utilizare
Este recomandata folosirea de catre adulti: Luati continutul a unul (1) sau doua (2) pliculete LifePak®+ cu 250 ml de lichid în timpul meselor.
Totusi, din punct de vedere nutritional, doua plicuri de LifePak®+ furnizeaza cantitati de nutrienti care se pozitioneaza foarte bine între valorile de siguranta stabilite prin cercetari ample. Luând LifePak®+, îi oferiti organismului dumneavoastra un nivel continuu de saturatie si, astfel, o absorbtie constanta de vitamine si minerale. De asemenea, furnizeaza organismului dumneavoastra protectie**** antioxidanta timp de 24 de ore.
**** 1. Navarro, M. Plasma changes in micronutrients following a multivitamin and mineral supplement in healthy adults. J Am Coll Nutr. 2003 Apr; 22(2):124-32. 2. Levine, M. Vitamin C: Evidence for a recommended dietary allowance. Proc Natl Acad Sci U S A. 1996 Apr 16; 93(8):3704-9.

Care sunt antioxidantii din LifePak®+? Beta-carotenul, licopenul, luteina, vitamina C tamponata, seleniul, zincul, manganul, vitamina E naturala si cupru care contribuie la protectia celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ce este o retea antioxidanta?
Exista mai multi antioxidanti diferiti care pot sa ajute la protejarea componentelor celulare ale organismului împotriva speciilor reactive de oxigen. Cercetatorii au descoperit ca organismul foloseste o gama larga de antioxidanti care actioneaza împreuna pentru a oferi protectie împotriva radicalilor liberi. S-a descoperit ca, daca exista o deficienta numai a unuia sau a doi dintre acesti antioxidanti, ceilalti antioxidanti din organism nu au capacitatea de a functiona corespunzator. Datorita acestei retele antioxidante, oamenii au nevoie sa suplimenteze o gama larga de antioxidanti din alimentatie, asa cum este gama de antioxidanti din LifePak®+.
Studii stiintifice de baza 1.Smidt CR, Seidehamel RJ, Devaraj S, Jialal I. The effects of a nutritionally complete dietary supplement (LifePak®) on antioxidant status and LDL-oxidation in healthy non-smokers. FASEB. 1999;13(4):A546. 2. McKay DL, et al. The effects of a multivitamin/mineral supplement on micronutrient status, antioxidant capacity and cytokine production in healthy older adults consuming a fortified diet. J Am Coll Nutr. 2000 Oct; 19(5):613-21.

Cine ar trebui sa consume LifePak®+?
Oricine este preocupat de o sanatate optima. LifePak®+ ar trebui sa constituie produsul central într-un regim de suplimente Pharmanex®. LifePak®+ poate fi consumat de catre orice adult care simte nevoia de a lua suplimente.
Exista efecte secundare? Nu au fost observate nici un fel de efecte secundare specifice pentru utilizarea produsului. Daca simtiti vreun efect secundar, trebuie sa încetati folosirea produsului si sa consultati medicul.
Pot consuma LifePak®+ daca sunt însarcinata? Femeile însarcinate ar trebui sa consulte medicul înainte de a lua vreunul dintre suplimentele de la Pharmanex®
Copiii pot lua LifePak®+? În general LifePak®+nu a fost creat pentru copii, deoarece doza zilnica recomandata si limita minima-maxima utilizata pentru conceperea formulei se adreseaza adultilor.
Care sunt ingredientele principale? LifePak®+ contine antioxidanti si fitonutrienti importanti, vitamine, minerale si alti co-factori metabolici. LifePak®+ a fost dezvoltat pentru a va aduce un amestec de ingrediente esentiale pentru functiile de baza ale organismului dumneavoastra precum protectia antioxidanta si functionarea sistemului imunitar. LifePak®+ nu contine un ingredient principal anume, ci va aprovizioneaza cu un fundament nutritional complet pentru un stil de viata sanatos, combinat cu o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Exista echivalent special creat si pentru copii (Jungamals, LifeTeen, etc)
Este vreunul dintre ingredientele LifePak®+ derivat din produse de origine animala? În timp ce, în general, ingredientele noastre nu sunt derivate din produse de origine animala, aceasta nu înseamna ca ele nu se regasesc în produsul nostru. Unele ingrediente pot contine excipienti sau componente care sunt derivate din animale (de exemplu, beta-carotenul din LifePak®+ contine gelatina din peste ca unul dintre excipientii sai). Ca si regula, daca nu este comercializat în mod specific ca si „vegetarian”, Pharmanex ® nu garanteaza pentru nici unul dintre produsele sale ca fiind lipsit de continut de origine animala.
LifePak®+ contine lactoza, glucoza si fructoza? Aceste zaharuri nu au fost adaugate în formula. Totusi, ele pot fi prezente ca si sub-ingrediente. Pentru a putea spune ca LifePak®+ nu contine lactoza, glucoza sau fructoza, ar trebui sa facem analize pentru a dovedi ca nu contine aceste zaharuri în cantitati mai mari de 0.5 g din fiecare zahar pe 100 g.

Este LifePak®+ în continuare un Produs Certificat pentru Scaner? Da. LifePak®+ ramâne un produs certificat pentru Scorul Carotenoid al Pielii. LifePak®+ contine toate ingredientele antioxidante necesare pentru a garanta ca, dupa 90 de zile de consum zilnic în cantitatile cerute, fara schimbari în stilul de viata, va asigura un efect pozitiv asupra Scorului Carotenoid al Pielii. Mai mult, reteaua antioxidanta LifePak®+ a fost consolidata printr-un carotenoid aditional numit zeaxantina.
Au fost facute studii stiintifice pentru a atesta ca LifePak®+ este un produs certificat pentru Scorul Carotenoid al Pielii? Precum LifePak®, LifePak®+ contine doza necesara de carotenoide pentru a fi un produs Certificat pentru Scorul Carotenoid al Pielii. Pe baza bazei de date a Scanerului Pharmanex® pentru LifePak®, care contine scanari de la peste 5 milioane de subiecti individuali începând cu luna mai 2008, putem asigura clientii nostri ca Scorul Carotenoid al Pielii pentru LifePak®+ va ramâne la fel de bun ca si pentru LifePak®.

Se aplica Garantia de Returnare a Banilor la LifePak®+? Da. Garantia de Returnare a Banilor se aplica la LifePak®+ ca si la anteriorul LifePak®. Aceasta înseamna ca un aport nutritional optim, zilnic si continuu timp de cel putin 90 de zile va asigura o crestere a Scorului Carotenoid al Pielii. Daca acesta nu este cazul si daca îndepliniti toate conditiile programului* Garantia de Returnare a Banilor, veti primi banii înapoi pentru achizitionarea produsului (excluzând costurile de expediere).*Va rugam vizitati website-ul nostru pentru detaliile programului Garantia de Returnare a Banilor.

Stiinta dovedita – Diferenta masurabila Exista un numar vast de studii publicate referitoare la antioxidantii din LifePak®+. Mai mult, LifePak®+ a fost subiectul mai multor studii* clinice care au demonstrat calitatile unor anumiti antioxidanti si au corelat beneficiile cardiovasculare cu consumul regulat si constant de LifePak®+.
* 1. Smidt CR, Seidehamel RJ, Devaraj S, Jialal I. The effects of a nutritionally complete dietary supplement (LifePak®) on antioxidant status and LDL-oxidation in healthy non-smokers. FASEB. 1999;13(4):A546.
* 2. McKay DL, et al. The effects of a multivitamin/mineral supplement on micronutrient status, antioxidant capacity and cytokine production in healthy older adults consuming a fortified diet. J Am Coll Nutr. 2000 Oct; 19(5):613-21.
LifePak si Marine Omega - Combinatia ideala